On weekends we eat like there's no tomorrow.

Lördagen var det färggrann pasta som gälde:


Söndag mårgon bakade vi croisanter:
Före


Efter


+ en kopp te (och lite blodapelsin klyftor)= super frukost!



Söndagens dunder middag:

Champinjoner med socker ärter och lök, potatis klyfor med paprika krydda,
plus fyra stycken lamm inre filéer som väntar i ugnen.
Aij jessus va de va gott!


Kommentarer
Postat av: lotte

jag dör lite när ja kollar på alla matbilder! o guuud va fina grejjor du ha pyssla på sistone :]

2011-10-31 @ 17:08:37
Postat av: Ida

Hahaha, det bara blir så :D

Två matgalningar ihop resluterar i några extra kilo efter varje helg!

2011-10-31 @ 17:52:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0